Pozitív kisugárzás-kevesebb koccanás

Piramisokkal a közúti balesetek ellen

Piramisokkal próbálják csökkenteni a közúti balesetek számát Indiában, nevezetesen a piramisok vélt pozitív energia-kisugárzásával.

2010.07.14 11:59MTI

Nem egyiptomi méretű építményekről van szó, csupán kis piramisokról, viszont rögvest tízről.

Nagpurban állítják fel őket olyan pontokon, ahol sok a közlekedési baleset - és abban a reményben, hogy a pozitív energia biztonságosabbá teszi a gócokat. Az építményeket közvetlenül az utak mellett, jelzőlámpák tövében helyezik el.

Mindössze 30 centi magasak, aljuk réz, belsejükben pedig további öt piramis van a pozitív energia még jobb "termelése" végett.

Ráadásul egy, az ősi indiai építészeti tudománnyal, a védikus vasztúval foglalkozó szakember felajánlotta, hogy saját paranormális készletéből is feltölti - gondolatai révén - pozitív energiával a piramisokat.

Teszi mindezt ingyen. A rendőrség fél éven át teszteli az újítást, akkor szűri le az eredményességet. India közútjai a világ legéletveszélyesebbjei közé tartoznak. Tavaly 114 ezren vesztették életüket közúti balesetben az ázsiai országban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.