Bemutatják a BMW M3 Competition Package csomagot

Stop/Start rendszerrel érkezik a következő BMW M3 széria

A kupéhoz, szedánhoz és kabrióhoz egyaránt elérhető csomagba egyedi könnyűfém felnik, plusz 10 millimétert ültető sport futómű, karbon kiegészítők (koptatók, légterelők, tető) és stop/start elektronika tartozik alapfelszereltségként.

2010.02.15 10:54autolabor.hu

A rendszerrel 8%-os üzemanyag-megtakarítást és kilométerenként 24 grammal kevesebb károsanyag-kibocsátást értek el a bajorok. Az M3 kupé és M3 szedán átlagfogyasztása így a hétsebességes, duplakuplungos automataváltóval 11,2 literre redukálódik, míg a manuális áttételnél ez az érték 12,4 literre nő. A kabrióknál a fogyasztás automatával 11,5 liternél megáll, míg a hatsebességes manuális váltóval 12,7 litert kér százon a következő M3.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.