A Maseratira hajaz oldalról

Alfa 169: Íme az ötös BMW riválisa!

2011 végén kerülhet piacra az Alfa 166 utódjának szánt 169, amelyet az Ötös BMW riválisaként küld utcára az olasz gyártó.

2009.11.13 15:04autolabor.hu

Az autó merőben új formatervet kapott, ám amíg orrán egyértelműen felfedezhetők a legendás Alfa-vonások, addig oldalról leginkább a Maserati Quattroporte-hoz hasonlít, míg hátulról abszolút egyedi lett a dizájn.

A jobb vezethetőség érdekében az autó alá minden bizonnyal hátsókerekes meghajtást szerelnek majd, orrába pedig az egyelőre titokban tartott benzines és dízel erőforrások mellett a GTA-kivitel megkaphatja a 8C Competizione 4,7 literes, V8-as egységét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.