SS kompresszorral dönget

Íme a Chevrolet Camaro, amely kiakasztotta a számlálót!

Chevrolet Camaro SS kompresszorral? Köszönjük szépen!

2009.09.10 13:25autolabor.hu

A német-amerikai autóbarátság jegyében fogant az alábbi képeken látható Chevrolet Camaro SS modell.

A GeigerCars korábban Ford GT-t, Chevrolet Corvette Z06-ost, Hummer H2-est és Ford F650 Super Dutyt is tuningolt, most jutottak el a Camaro SS-ig.

A 6.2 literes V8-as motor 432 lóerejéből saját kipufogórendszerük és egy supercharger segítségével 568-at varázsoltak, nyomatékát pedig 570Nm-ről 800-ra (!!) hizlalták.

Természetesen a külső is megkapta a maga Geiger-adagját: a 20-as felniket sokat ígérő 22-esekre cserélték (hogy biztos elég nagyok legyenek), amelyek mögé 380mm-es féktárcsákat helyeztek el, 6 dugattyús féknyergekkel karöltve.

A Camaro végsebessége ezzel 313 km/h-ra nőtt, amit a német autópályán bárki ki is próbálhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.