Egy független dealer már importálja a kocsikat

Az öreg kontinensen is megjelenik a Chevrolet Camaro

A Chevrolet Németország ügyvezető igazgatója az Auto Motor und Sportnak megerősítette, az Amerikában rendkívül népszerűvé vált 2010-es Chevrolet Camaro (eladásai idén az új Mustangét is meghaladták) az öreg kontinensre is beteszi a lábát.

2009.07.08 13:30autoblog.hu

Pontosan még nem tudni, ez mikor következik be, ahogy azt sem, hogy a hátsókerék-hajtású izomautó mennyibe fog kerülni. Egy független európai dealer már importálja a kocsit 39-50 ezer eurós áron, de ebből még nem lehet következtetéseket levonni. Az USA-ban mindenestre 23 ezer dollárba kerül a 3,6 literes V6-os, 304 lovas motorral felvértezett alapváltozat, de a 425 lóerős SS V8 csúcsváltozat sem kerül többe 35 ezernél.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.