Senki többet, harmadszor...

Árverésen Coulthard F1-es autója

Árverésre bocsátják azt a Red Bull Racing Formula 1-es autót, melyet 2007-ben a silverstone-i futamon David Coulthard vezetett. A Wings For Life alapítvány javára történő jótékonysági aukció az eBay-en veszi kezdetét március 13-án.

2008.02.13 06:40ma.hu

Azok, akik nem szeretnék elmulasztani a lehetőséget, hogy egy valódi, egyedi F1-es autó tulajdonosai legyenek bizonyára sok időt fognak számítógépeik képernyője előtt tölteni 2008. március 13. és 30. között. Ezekben a hetekben az eBay online piac lesz majd az "Wings for Life" non-profit szervezet nemzetközi aukciós platformja.

Emlékeztetőül csak annyit, hogy ez az autó, mely már külsejében is egyedibb, mint versenytársai, hisz a felszínét sok ezer apró kis fénykép borítja. Bárki, bárhonnan megvásárolhatta magának a jogot - mindössze 10 fontért -, hogy az általa feltöltött fénykép a silverstoni futamon felkerüljön a F1-es autóra. Most ezt a versenyautót kínálják megvételre.

"Az aukción számos sportoló támogatásával a sport világából összegyűjtött, különleges tárgyakat fogunk eladni. Az aukción befolyt összegből a gerincvelő-sérülés okozta bénulások kutatását fogjuk támogatni" - nyilatkozta Heinz Kinigadner, a "Wings for Life" alapítvány megalapítója, aki igen lelkes a jótékonysági aukcióval kapcsolatban.

A "Wings for Life" magánalapítvány célja az, hogy a gerincvelő-sérülés okozta bénulásban szenvedőket ne hagyjuk sorsukra. Az alapítvány 2004 óta támogatja a gerincvelő-sérülés gyógyításában ígéretes kutatási projektek nemzetközileg kiemelkedő tudósait. Az alapítvány non-profit szervezet, és teljes mértékben a magánadományoktól függ, amelyeket garantáltan a kutatásra fordít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.