A Bugatti nagyágyúja is elbújhat mellette?

Reszkess Veyron: jön az 1000 lóerős 'Vette

Lóerőből sosem elég, hirdeti a Hennessy Performance Engineering legújabb szörnyetege: a Z700 supercharger-kompresszorával, sportkipufogójával és új vezérlőelektronikájával 705 lóerőt (971 Nm) sajtol ki a ZR1-es V8-asából!

2009.07.09 09:22autolabor.hu

A gyorsulási adatok is egészen elképesztők: százra 2,9 másodperc, míg 215 km/h-ra 10,6 másodperc is elegendő. A Hennessy telhetetlen vásárlóira is gondol: ígérete szerint további fejlesztésekkel 775, vagy akár 1000 lóerősre is fel tudják húzni a ’Vette motorját. Hogy a brutális adatokhoz a kinézet is társuljon, arról a szénszálas felnik, a komoly ültetés és a szintén szénszálból épített új légterelő elemek gondoskodnak.

Belül is folytatódik a szén-orgia, de az Alcantara is kitüntetett szerepet kap: a kormánykerék és a váltókar is ebből a nemes bőrből készült. A komplett autó ára (ami az alap ZR1-et is tartalmazza) 207.150 dollár (kb. 41 millió forint), a 775, vagy 1000 lóerős változatokról még nincsenek efféle adatok.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.