Délben szünetelt az autópályamatricák értékesítése

A matricák pótlásáról még a mai nap gondoskodni kell

Műszaki hiba miatt sem mobiltelefonon, sem a benzinkutaknál nem lehetett autópálya-matricát vásárolni csütörtökön a déli órákban - mondta Winkler-Virág András, az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

2009.06.18 15:24MTI

Winkler-Virág András kifejtette: az autósokat országos és budapesti rádiókon keresztül értesítették a mintegy másfél órás üzemzavarról, illetve arról, hogy 11.00-tól 12.20-ig csak azzal a feltétellel használhatják az ország autópályáit, ha a rendszer helyreállta után, de még a mai napon megvásárolják az ehhez szükséges matricát. A szóvivő hozzátette: a meghibásodás okát jelenleg is vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.