A rendőrség intette le a versenyt

Családközi autóverseny bírságdíjjal

2 csapatos családi autóverseny zajlott New York-ban, az összdíjazás 500 dollár volt - eddig: ennyi az óvadék, hogy szabadlábra kerüljön a két sofőr.

2009.05.25 09:07MTI

Aki két húszonéves családfő. Bűnük, hogy kisgyerekeiket is megautóztatták a nem veszélytelen viadalban, amelyben óránként 128 kilométeres tempóval száguldottak. Nejeiknek sem volt több eszük, ők sem kímélték meg a gyerekeket a veszélytől, és magukat is kitették annak: az anyósüléseken feszítettek. 

A csemeték kora a pólyásságtól kezdődött, a legidősebb 6 éves. Az autóverseny éjjel zajlott, rendőrök intették le. A két vezető ellen illegális autóversenyzés, felelőtlen vezetés, gyermekek veszélyeztetése a vád. Hogy melyikük nyert, nem tudni, de azt igen, hogy 250 dollárt vesztettek az "első körben" büntetésül óvadékként. Ráadásul a biztonsági öveket sem kapcsolták be és persze rendkívül hajtottak egymáshoz a követési távolságot tekintve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.