Illegális gyorsulások a fővárosban

Bekeményít a rendőrség! Hatszáz gyorshajtót jelentettek fel

Mintegy 350 autóssal szemben intézkedtek a rendőrök és hatszáz feljelentést tettek sebességtúllépés miatt Budapesten abban a háromhetes akciósorozatban, amely a fővárosi illegális gyorsulási versenyek visszaszorítására irányult - közölte csütörtökön a rendőrség.

2008.09.18 18:15MTI

Az éjszakai fokozott ellenőrzések első hétvégéjén 110, a második hétvégén 417, míg a harmadik hétvégén 62 autóst jelentették fel a rendőrök sebességtúllépés miatt. A leggyorsabban közlekedő autós 116 kilométeres sebességgel haladt a Váci úton - olvasható a rendőrség honlapján. Az augusztus 29-e és szeptember 13-a közötti három hétvégén 15 esetben a rendszám hiánya miatt tettek feljelentést, valamint harminc esetben helyszíni bírságot szabtak ki egyéb közlekedési szabálysértés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.