Közlekedés

Sziklakitermelés miatt pótlóbuszok járnak a szobi vasútvonal egy szakaszán

A szakemberek a Szent Mihály-hegynél nagygépes sziklakitermelést, Szob állomáson pedig felsővezeték-karbantartást végeznek.

2024.04.16 09:43MTI

Sziklakitermelési munkálatok miatt keddtől péntekig egyes vonatok módosított menetrend szerint járnak a Budapest-Szob vasútvonalon, csúcsidőben pedig néhány járat helyett pedig pótlóbuszok közlekednek - közölte a Mávinform a honlapján.

Azt írták, pénteken 22 óráig Nagymaros és Szob között csak egy vágányon járnak a vonatok, mert a szakemberek a Szent Mihály-hegynél nagygépes sziklakitermelést, Szob állomáson pedig felsővezeték-karbantartást végeznek.

A tájékoztatás szerint a munkálatok miatt egyes Z70-es, G70-es és S70-es vonatok menetrendje módosul az érintett vonalon.

A Mávinform tudatta azt is, hogy a Nyugati pályaudvarról induló EuroCity és EuroNight vonatok közlekedésében lényeges változás nem lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.