Vasúti közlekedés

Nem közlekednek a vonatok a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között

Egy Vácról a Nyugatiba tartó üres szerelvényvonat a pályaudvar jelzőjénél nem állt meg időben.

2020.07.23 17:34MTI

A Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között ideiglenesen nem közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform sajtóügyeletese csütörtök délután az MTI-vel.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint egy Vácról a Nyugatiba tartó üres szerelvényvonat - amely utasokat nem szállított - a pályaudvar jelzőjénél nem állt meg időben. Veszélyes helyzet nem alakult ki, mert a mozdonyvezető még a váltók előtti szakaszon megállította a szerelvényt. A történteket a vasúti szakértők vizsgálják.

Emiatt a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Veresegyház-Vác és a Budapest-Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje. A közlekedés korlátozásokkal indulhat újra. A szobi vonatok a Nyugati pályaudvarról elindulnak és oda is érkeznek, a veresegyházi vonatok viszont csak Rákospalota-Újpestig közlekednek és onnét indulnak. Az esztergomi vonatok csak Angyalföldig járnak és onnan indulnak vissza.

Kitértek arra is, hogy a 12-es, 14-es villamoson, illetve a 3-as metrón a vasúti bérleteket is elfogadják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.