Baleset

Épp a liftben volt, mikor kigyulladt a villanyóra és elment az áram - videó a mentésről

Egy tűzoltó légzőkészülékét adták be neki.

2020.07.22 11:20ma.hu

Egy villanyóraszekrény gyulladt ki Budapesten, a VI. kerület egyik társasházában a Dózsa György úton szerdán délelőtt - tájékoztatta a ma.hu-t a Fővárosi Katasztrófavédelem.

A liftben egy fiatal férfi tartózkodott, éppen lefelé igyekezett, amikor az égő villanyóra miatt az áramszolgáltatás megszűnése két emelt között érte - így nem tudott kiszállni, a füst pedig elkezdett beszivárogni.

Kimentésére a budapesti tűzoltók vonultak ki. Azonban a lánglovagok nem tudtak a liftbe bejutni, de, hogy megmentsék a férfit a fulladástól, egy tűzoltó légzőkészüléket adtak be neki.

A férfi habozás nélkül azt az arcához emelte, így sikeresen átvészelte, amíg a liftszerelő leengedte a liftet, majd sértetlenül kiszállt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.