Kínos bemutatkozás

Valóságos mémáradatot indított el a Tesla Cybertruck

A Cybertruck a Tesla egyik nagy dobása, amivel az Egyesült Államokban páratlanul népszerű platós autók piacára akar betörni.

2019.11.23 11:43ma.hu

A Tesla ismét egy nagyszabású, ám kínosra sikeredett bemutató keretében, Elon Muskkal a színpadon rántotta le a leplet az új Cybertruck-ról, amelynek egyik nagyon fontos tulajdonsága, hogy törhetetlen üvegei vannak.

Éppen ezt a törhetetlenséget bizonyította volna a cég dizájnigazgatója, Franz von Holzhausen azzal, hogy nekidobott egy fémgolyót az ablaknak, mikor az betört. Mint ismeretes, ezt nem kellett volna.

A bemutató óta záporoznak a mémek, bár legtöbbjük inkább a kocsi fura formájával kapcsolatos.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.