Autó

Épp meg akarták mutatni, milyen törhetetlen az új Tesla üvege, amikor betört - videó

Kellemetlen teszt a nagy nyilvánosság előtt.

2019.11.22 14:21ma.hu

A Tesla ismét egy nagyszabású bemutató keretében, Elon Muskkal a színpadon rántotta le a leplet az új Cybertruck-ról, amelynek egyik nagyon fontos tulajdonsága, hogy törhetetlen üvegei vannak. Éppen ezt a törhetetlenséget bizonyította volna a cég dizájnigazgatója, Franz von Holzhausen azzal, hogy nekidobott egy fémgolyót az ablaknak, mikor az betört.

Hogy akkor miért van a képen két lyuk is? Úgy gondolták, hogy az első véletlen lehetett, ezért megismételték a tesztet még egyszer. És akkor a második üveg is betört.

Elon Musk értetlenkedett, mert a tesztelés során minden rendben volt , hiába vágtak hozzá mosdókagylót is.

A Cybertruck a Tesla egyik nagy dobása, amivel az Egyesült Államokban páratlanul népszerű platós autók piacára akar betörni. Az alapmodell értékesítése mintegy 40 ezer dollárról indul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.