Állati

Abszolút jól van az elütött kutya, aki egy lökhárítóba szorulva utazott Kecskeméttől Szolnokig

Egy autó elütötte, majd annak karosszériájába szorulva utazott a kutya.

2019.11.22 08:30ma.hu

Egy szerb rendszámú autó vezetője ütötte el a kutyát Kecskeméten, és bár észrevette az ütközést, nem állt meg, a kutya így a lökhárítóba szorulva "utazott" Szolnokig. A sofőr az egyik tiszaligeti hotelben szállt meg, és bár a parkoláskor már szembesült a helyzettel, mégsem hívott segítséget, így a kutya még egy teljes éjszakán át maradt az autó foglya.

Másnap Nagy Marianna, a Szolnoki Civil Állatvédők tagját hívták ki a kutyához, aki orvoshoz vitte az állatot, és kiderült, hogy csodával határos módon semmilyen sérülést nem szenvedett el, csak nagyon megijedt. Most gazdát keresnek az állatnak, mert bár van benne chip, azt nem regisztrálták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.