Baleset

Elütötte, de nem vette észre, hogy a kutya beszorult a lökhárítóba - ott várta a sorsát egy napig

Az autó karosszériájába szorulva utazott az elütött kutya Kecskeméten.

2019.10.18 07:15ma.hu

A szerb rendszámú gépjármű vezetője észrevette ugyan az ütközést, ám nem állt meg, hogy vizsgálódjon, tovább folytatta az útját. Az eb így a lökhárítóba szorulva utazott Kecskeméttől Szolnokig. A sofőr az egyik tiszaligeti hotelben szállt meg, és bár a parkoláskor már szembesült a helyzettel, mégsem hívott segítséget. A kutya még egy teljes éjszakán át maradt az autó foglya.

Reggel a Szolnoki Civil Állatvédők mentették ki az ebet, az autó tulajdonosa annyit mondott, hogy mivel az eb este rámorgott, inkább nem nyúlt hozzá - írja a szoljon.hu.

A riadt és sokkos állapotban lévő állatot orvoshoz vitték, csodával határos módon nem esett komoly baja. Csip volt ugyan benne, de a gazdáját még keresik. Ideiglenesen a Szolnok Városi Állatotthon fogadja be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.