Közlekedés

Javításokat végeznek az M1-esen Tatabányától Budapestig

Egy hónapig tartó javítási munkálatok kezdődnek az M1-es autópályán Tatabányától Budapestig.

2019.06.27 11:53MTI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtöki közleménye szerint a pálya mindkét oldalán sávelhúzásos terelés mellett több tíz kilométeren, szakaszosan kijavítják a burkolatot mintegy 3000 tonna aszfalt felhasználásával.

A szükséges helyeken részleges pályaszerkezetcserét hajtanak végre, ezen kívül marási és aszfaltozási munkákat végeznek - tették hozzá.

A szakemberek a felújítást úgy ütemezik, hogy a korlátozással járó munkák hetenként csak a keddre, a szerdára és csütörtökre essenek, kihagyva a legforgalmasabb időszakokat. A szükséges terelés kiépítéseket hétfő éjszakánként kezdik el, a marási munkákat szintén az esti órákra tervezik, hogy napközben aszfaltozhassanak - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.