Közlekedés

500 kilogrammal volt nehezebb a megengedettnél az M3-ason lekapcsolt horrorszerelvény

A rendőrök az M3-as autópályán vonták intézkedés alá azt a moldovai sofőrt, aki az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

2019.06.26 19:17ma.hu
police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2019. június 26-án 9 óra 24 perckor, az M3-as autópályán, a Geleji pihenőhelynél egy moldovai tehergépkocsi vezetőjével szemben intézkedtek. A gépjárművön egy, míg az utánfutóján két személygépkocsi volt a rakomány. A sofőr által vezetett szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget, több mint ötszáz kilogrammal meghaladta.

A tetten ért sofőrt a járőrök előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság - még aznap meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőt két hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és pénzbírsággal sújtotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.