Autó

Újabb per a Tesla ellen - elütött egy terhes nőt a két éves fia a saját kocsijukkal

Bizony, egy terhes anyuka beperelte a Teslát, mert a gyereke elütötte őt a kocsival.

2019.06.06 12:42Ma.hu

Újabb per kerekedett a Tesla ellen, miután egy kaliforniai nő beperelte az autógyártót. Történt ugyanis, hogy a férjétől kapott vadonatúj Model X váratlanul működésbe lépett, míg ő a csomagtartóból pakolt, ennek eredményeként a jármű a garázsfalhoz préselte a 8. hónapban járó állapotos asszonyt. Súlyos sérüléseket szenvedett, csonttörése is volt.

Az autóban, pontosabban a volánnál egyébként 2 éves fia ült, akit ő maga tett oda. A jogi keresetet azért adta be, mert szerinte a jármű túl könnyen beindítható.

A Tesla azt mondta, az autó pont úgy viselkedett, ahogyan tervezték. A rögzített adatok pedig azt mutatják, hogy valaki benyomta a féket, vezető üzemmódba állította, majd sebességet is adott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.