Autó

Kigyulladt és berobbant egy Tesla - videó

Az esetről videó is készült és azonnali vizsgálatok indultak.

2019.04.22 11:58ma.hu

Egy parkolóban álló Tesla robbant fel vasárnap este Sanghajban, a gépjármű füstölni kezdett, berobbant, majd kiégett. Egyelőre úgy tudni, egy első generációs Tesla Model S érintett.

Az autógyártó a kínai Twitternek megfelelő Weibón jelentette be az esettek kapcsolatban, hogy személyi sérülés nem történt. Az esetet azonnal kivizsgálják, már felvették a kapcsolatot a helyi hatóságokkal is.

Sajnos, nem ez az első ilyen probléma, korábban több esetben is lángra kaptak az autógyártó autói, többnyire az akkumulátor hibája miatt. Még az év elején egy ügyvédi iroda pert is indított a gyártó ellen, úgy vélik, az, hogy az elmúlt 5 évben 12 autó gyulladt ki, ami nem véletlen…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.