Közlekedés

Hétfőn kezdődik a budapesti Bélatelepi út és a Csévéző utca felújítása

A felújítás miatt az autósoknak sávszűkítésre és sebességkorlátozásra kell számítaniuk.

2019.05.07 22:30ma.hu

Hétfőn kezdődik a XVII. és XVIII. kerület határán lévő Bélatelepi út és Csévéző utca felújítása - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel.

A közleményben azt írták, a felújítás miatt az autósoknak sávszűkítésre és sebességkorlátozásra kell számítaniuk. Napközben jelzőőrök irányítják majd a fogalmat, éjszaka viszont a nappal lezárt szakaszokon is lehet közlekedni.

Egyes építési ütemek alatt a Csévéző utcához északról csatlakozó utcák zsákutcák lesznek - ismertették.

A közlemény szerint a várhatóan októberig tartó munkálatok során többek között kijavítják az úthibákat, ahol szükséges, kicserélik a teljes pályaszerkezetet, a buszmegállóknál kiszélesítik a utat, akadálymentesítik a járdákat, kapubejárókat és felújítják a vízelvezető-rendszert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.