Közlekedés

Pótlóbusz jár a ráckevei HÉV helyett egy szakaszon a hétvégén

A H6-os HÉV rövidített útvonalon jár október 28-án és 29-én (szombaton és vasárnap) Dunaharaszti-külső és Ráckeve, illetve Tököl között.

2017.10.24 22:30MTI
hirdetés

Pótlóbusz jár a hétvégén a ráckevei (H6-os) HÉV helyett a Közvágóhíd és Dunaharaszti-külső között - közölte a Budapesti Közlekedés Központ (BKK) az MTI-vel.

Azt írták: a H6-os HÉV rövidített útvonalon jár október 28-án és 29-én (szombaton és vasárnap) Dunaharaszti-külső és Ráckeve, illetve Tököl között. Jövő hétfőn és kedden újra a menetrend szerint, a végállomásaik között közlekednek a HÉV-szerelvények, de Dunaharaszti-külső és Soroksár, Hősök tere között mindkét irányban egy vágányon járnak.

A HÉV-pótló autóbuszokhoz csatlakozás biztosítása és az egyvágányos közlekedési rend miatt a ráckevei HÉV a vágányzári menetrend szerint közlekedik majd. Minden pótlóbuszon szállítható kerékpár.

A pótlóbuszokon a Közvágóhíd és Millenniumtelep között a Budapesten belül érvényes helyi, Millenniumtelep és Dunaharaszti-külső között pedig a HÉV-re érvényes helyközi díjszabás szerinti jegyek és bérletek használhatók.

A BKK közleményében arra is felhívta a figyelmet, hogy átszállásnál nem kell új jegyet kezelni, a már érvényesített jeggyel lehet tovább utazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.