Közlekedés

Október 23. - Így változik a közösségi közlekedés menetrendje

Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékező ünnepségek, és az azokhoz kapcsolódó közúti forgalmi változások miatt a Budapesti Közlekedési Központ járatai a szokásostól eltérő menetrend szerint közlekednek.

2017.10.20 23:30MTI

A BKK pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint vasárnaptól november 4-ig minden nap korhű villamosok közlekednek a 6-os és a 49-es vonalon.

A forgalmi változások miatt vasárnap délután módosított útvonalon közlekedik a 7-es és 133E, a 11-es, 39-es és 109-es busz, az eredetinél rövidebb útvonalon jár a 47-es és 49-es, valamint az 56A villamos.

Hétfő délelőtt lezárhatják a Kossuth téri, délután pedig a Vörösmarty téri metrómegállót, ebben az esetben a szerelvények megállás nélkül áthaladnak az állomáson. Rövidített útvonalon közlekedik a 2-es villamos, és a megszokottól eltérően közlekedik majd a 15-ös és 115-ös, valamint a 105-ös busz, a 70-es, a 76-os és 78-as troli és a 979-as éjszakai busz. A 73-as troli nem közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.