Baleset

Hatalmas fémrúd állt bele menet közben az autóba a szélvédőn keresztül - videó

Nyergesvontató tört-zúzott egy amerikai autópályán - csak úgy repkedtek a betondarabok és a fémelemek.

2017.05.06 07:59ma.hu

Lezártak a héten több utat is a houstoni Eastex sztráda vonalán, miután egy baleset miatt megsérültek az út betonelemei és egy autót is felnyársalt egy hatalmas fémrúd. A szemtanúk szerint egy hatalmas nyergesvontató ütközött, amely komoly károkat okozott az úthálózatban és az arra járó járművekben is. Feltehetően műszaki hiba miatt.

Az autósokat menet közben lepték meg a repkedő betontömbök és fémelemek. Volt, akit csak kisebb kár ért, de a képen látható autós nem úszta meg ennyivel. Szerencsére, komolyabb sérülés nem történt, de elég durván néz ki az autója.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.