Baleset

Leszakadt a plafon a szekszárdi bölcsiben a délutáni alvás alatt

Levált a plafon egy szekszárdi bölcsődében szerdán az alvásidő kellős közepén.

2017.05.05 20:18ma.hu

A faldarabok ráhullottak az alvó kisgyerekekre – tudta meg az RTL Klub Híradója. A baleset nagy rémületet keltett a szülők körében is, főleg azért, mert az egyik, hároméves kisgyereket kórházba is kellett vinni.

Bár nem tört csontja, de több helyen is megsérült a faldarabok miatt, sérülései az orvosok szerint 8 napon belül gyógyulnak. Az ijedtség miatt viszont azóta otthon is rendszeresen felriad álmából, mert attól fél, ráesik a plafon.

Az épületet három éve kilencvenmillió forintos támogatásból újíttatta fel a szekszárdi önkormányzat. Akkor két új csoportszobát építettek, a régieken pedig lecserélték az ablakokat. Megújult a szigetelés és a fűtés is. Az intézmény vezetője nem nyilatkozott a híradónak. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, hogy történt-e jogsértés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.