Ünnep

Budapesten január 2-ig szinte mindenütt ingyenes a parkolás

Az ünnepi időszakban a főváros csaknem teljes területén ingyenesen lehet parkolni.

2016.12.26 07:30MTI

A Budapest Közlekedési Központ (BKK) honlapján olvasható tájékoztatás szerint a főváros területén a közterületi várakozási övezetekben 2017. január 2-án (hétfő) reggel 8 óráig lehet díjmentesen parkolni.

Néhány helyen viszont most is a szokásos rend szerint kell fizetni, így az I. kerületben, a Várban lévő és a Citadella alatti területen, a III. kerületben, a Flórián üzletközpont melletti, és a XIII. kerületi Margitsziget északi részén található parkolókban.

Szintén fizetni kell az őrzött, a fizetős P+R parkolókban és garázsokban: a II. kerületi Hűvösvölgy végállomásnál, a VIII. kerületi Rákóczi tér alatti mélygarázsban, a XIII. kerületben, Újpest-Városkapu metróállomásnál, a X. kerületi Pillangó utcai metró állomás mellett, valamint a XIX. kerületben, a Kőbánya-Kispest metróvégállomás melletti, valamint a KÖKI Terminálnál található parkolókban.

A közösségi közlekedésben a tanítási szünetben, illetve munkaszüneti, ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a BKK járművei.

Ugyancsak rendkívüli menetrend szerint közlekednek a MÁV-Start szerelvényei és a Volánbusz járatai is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.