Közlekedés

Tíz budapesti kerületben is lezárások lesznek vasárnap

Tíz fővárosi kerületben is ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be vasárnap egy kerékpáros felvonulás miatt, lezárják egyebek mellett a Margit hidat és a Lánchidat.

2016.09.23 17:54MTI

A forgalomkorlátozások az I., a II., az V., a VI., a VII., a VIII., a XII., a XIII., a XIV. és a XVIII. kerületben lesznek.

Délután fél kettőtől fél négyig szakaszosan és időszakosan lezárják a többi között a Millenáris parkot, a Margit körutat, a Margit hidat, a Szent István körutat, a Nyugati teret, a Teréz körutat, az Oktogont, az Andrássy utat, a Hősök terét, a Thököly utat, a Rákóczi utat, a Blaha Lujza teret, a József körutat, az Üllői utat, a Kálvin teret, a Múzeum körutat, a Károly körutat, a Bajcsy-Zsilinszky utat, a Széchenyi István teret, a Lánchidat, a Clark Ádám teret, az Alagutat, a Krisztina körutat, valamint a Széll Kálmán teret - olvasható a Budapesti Rendőrfőkapitányság közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.