Közlekedés

Változik a 105-ös busz útvonala szombat délután és este

Rendezvény miatt lezárják a közúti forgalom elől az Andrássy út Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszát.

2016.09.22 05:30MTI

Módosított útvonalon jár a 105-ös busz szombaton 13 órától az utolsó járat indulásáig, mert lezárják a közúti forgalom elől az Andrássy út Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszát rendezvény miatt - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Közölték: a 105-ös autóbusz mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik. A kisföldalatti egész nap nem áll meg a Vörösmarty tér irányába az Opera állomáson a rendezvény és a hozzá kapcsolódó építési munkák miatt.

Részletezték: a 105-ös busz szombaton 13 órától az utolsó járat indulásáig a Gyöngyösi utca felé a Bajcsy-Zsilinszky útig a menetrend szerinti, majd a Bajcsy-Zsilinszky út-Nagymező utca-Andrássy út módosított útvonalon halad, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Opera megálló kimarad.

A busz az Apor Vilmos tér felé az Oktogon megállóhelyig a menetrend szerinti, majd az Andrássy út-Nagymező utca-Kálmán Imre utca-Szemere utca-Alkotmány utca-Bajcsy-Zsilinszky út-Erzsébet tér módosított útvonalon jár, kimarad az Opera és a Bajcsy-Zsilinszky út megálló.

A Magyar Állami Operaház honlapján az olvasható: az Opera évadnyitó főműsora szombaton 17.45 órakor kezdődik az Andrássy úti nagyszínpadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.