Közlekedés

Felújítják Budapesten a Grassalkovich úti felüljárót hétfőtől

Teljes körűen felújítják a főváros XXIII. kerületében a Grassalkovich út-Ócsai út-Haraszti út csomópontjánál található felüljárót hétfőtől, korlátozzák a forgalmat.

2016.07.07 17:47MTI

A Budapesti Közlekedési Központ azt írta, hogy várhatóan jövő októberben fejezik be az építkezést.

A munka során a felüljárót átszelő teljes útszakaszon kicserélik az aszfaltburkolatot, valamint felújítják a támfalakat és átépítik a szegélyeket. Elkészítik a felüljáró teljes szigetelését, továbbá megújítják a vízelvezetési rendszert, a hídkorlátokat és a vasúti védőhálókat.

Átépítik a meglévő dilatációs szerkezeteket, amelyek mellett újabbakat is készítenek. Ezenkívül megújul a felüljárón a közvilágítás, kijavítják a betonfelületeket, valamint elvégzik a tisztasági festést, a rácsok korrózióvédelmét és a padlócsatornák lefedését.

A Grassalkovich út forgalmának folyamatos biztosítása érdekében félpályás útlezárás mellett végzik a rekonstrukciót - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.