Vasúti közlekedés

Késések a szolnoki, szegedi és lajosmizsei vonalon

Több műszaki hiba miatt már 40-70 percet késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok, a szegedi és a lajosmizsei vonalon.

2016.07.03 14:31MTI

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a javítási munka tovább tart a korábban közöltnél.

Zugló és Kőbánya-Kispest között a biztosítóberendezés hibásodott meg. A Mávinform vasárnap délutáni közleménye szerint a hibát kábellopás okozta, így a helyreállítás csak az esti órákra várható.

Zugló megállóhelyen korábban egy Intercity vonat mozdonya hibásodott meg, a jármű elzárta az egyik vágányt.

Közölték azt is, hogy a monori (S50-es) járatok nem közlekednek, helyettük a szolnoki zónázó vonatokat lehet igénybe venni. A lajosmizsei (S21-es) elővárosi vonatok csak Kőbánya-Kispestig járnak, onnan pedig visszafordulnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.