Közlekedés

Nem jár a HÉV a Batthyány tér és a Margit híd között péntek este és szombat reggel

A budai fonódó villamoshálózathoz kapcsolódó szakértői vizsgálatot végeznek a Bem rakparti HÉV-alagútban.

2016.05.26 01:30MTI

Nem jár a szentendrei, H5-ös HÉV a fővárosi Batthyány tér és a Margit híd budai hídfője között péntek késő este és szombat kora reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint péntek este fél nyolctól a nap végéig, majd szombat reggel üzemkezdettől háromnegyed hétig nem járnak a szerelvények az érintett szakaszon, mert a budai fonódó villamoshálózathoz kapcsolódó szakértői vizsgálatot végeznek a Bem rakparti HÉV-alagútban.

Ezekben az időszakokban a 19-es és a 41-es villamossal, valamint a 109-es busszal lehet utazni a Batthyány tér és a Margit híd budai hídfője között - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.