Közlekedés

Megkezdődik a dél-budai villamosperonok átépítése

Emiatt egyirányú lesz a Fehérvári út a külső szakaszon.

2016.05.23 16:31MTI

Megkezdik egyes dél-budai villamosperonok átépítését, emiatt egyirányú lesz a Fehérvári út a külső szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint a Fonyód utcai és az Albertfalva utcai villamosperon korszerűsítésének előkészítő munkálatai már kedden megkezdődnek, ettől az időponttól várhatóan augusztusig a Mezőkövesd út és az Építész utca közötti szakaszon a belváros irányába egyirányúsítják a Fehérvári utat.

A környéken közlekedőknek a BKK a városhatár irányába, a lezárt útszakasz elkerülésére a Kondorosi út vagy az Építész utca igénybevételét ajánlja a Szerémi út-Kitérő út felé.

A forgalomkorlátozás miatt módosul a dél-budai végállomása felé közlekedő 114-es, 213-as, 214-es és 973-as busz közlekedése is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.