Szabálytalan közlekedés

50 ezres bírságot kaphat itt, úgy hogy nem is tud róla

Átlagos forgalom mellett félóránként 8-10 autós szalad bele a komoly bírságba, a táblák nem egyértelműek, a felfestés évek óta lekopott. De ez csak a sofőröknek fáj.

2016.05.17 17:10ma.hu

Van néhány cseles útszakasz Budapesten, a Baross térnél például nem lehet ráfordulni a körútra, csak jó sok pénzért, egy másik útnál tábla tiltja, de a felfestés engedi a jobbra fordulást. A 12. kerületi csomópontban, a Királyhágó útról érkezők a Böszörményire rákanyarodva egyből fordulnak az Ugocsára - ez ér félszázezret, amit az önkormányzat zsebel be. Február óta három kamera figyeli a budai csomópontot, így senki nem ússza meg a büntetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.