Vasúti közlekedés

Korlátozások a szegedi Szabadkai úti vasúti átjárónál

Több napon át korlátozások lesznek Szegeden, a Szabadkai úti vasúti átjárónál.

2016.03.21 07:04MTI

A vasúttársaság tájékoztatása szerint Szeged belterületén a Cegléd-Szeged vasútvonal és az 5-ös számú főút (Szabadkai út) szintbeli kereszteződésében, a vasúti átjáróban pályafelújítási munkákat végeznek a MÁV megbízásából.

A kivitelezési munkák miatt keddtől csütörtökig Kiskundorozsma és Szeged állomás között a Bugac InterCity helyett vonatpótló buszok közlekednek, illetve szerdán és csütörtökön Szegedről az első személyvonat korábban indul. A vágányzári menetrend megtalálható a MÁV-csoport honlapján.

A munkálatok ideje alatt a közúton közlekedőknek is lezárásokra kell számítaniuk a következő napokban. A lezárás ideje alatt érvényes vasúti és közúti korlátozásokról a www.mavcsoport.hu és www.utinform.hu lehet tájékozódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.