Nem mézesmadzag!

Képek: Meglestük az Audi várható újdonságait

Az Audi minden magyarázkodás, sajtóközlemény és egyéb sallang helyett egyszerűen fogta magát, és közzétett néhány szemrevaló koncepció képet és tervrajzot.

Mindez azért történt, hogy a gyártó kényeztesse a márka rajongóit a várható újdonságok látványával, és hogy lássuk, mivel készül az Audi a következő két-három évben előrukkolni. A képeken látható az Audi A5 Cabrio, az Audi A5 Sportback, az Audi A7, valamint az új generációs Audi A8 terve.

Az A7 négyajtós kupéja, 2010-ben, az A8-as szedán pedig 2011-re várható. Az A5-ös kabrió egészen hasonlít a korábbi A5 kupéhoz, az A5 Sportback viszont külsőleg nem igazán hasonlít a korábbi sportkocsikra. Az A7-es a TT-től vett át stíluselemeket, az új A8-as pedig a korábbiaknál is bátrabbnak, keményebbnek tűnik. Most már igazán izgatottan várhatjuk, mi valósul meg a tervekből.

Ha a kész modellek is olyan mutatósak lesznek, mint a képeken, várhatóan a korábbiakhoz hasonlóan komoly sikerekre számíthat az Audi a jövőben is.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.