Meccs lesz

Változik a 93A autóbusz közlekedése szombat délután

Változik a 93A autóbusz közlekedése Budapesten szombat délután a kispesti Bozsik Stadionban tartandó Budapest Honvéd FC-Újpest FC labdarúgó-mérkőzés miatt, az autóforgalom korlátozására is számítani kell.

2015.11.20 20:51MTI

A BKK az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy az esemény zavartalan lebonyolításáért várhatóan délután kettő és hat óra között le lesz zárva a XIX. kerületi Puskás Ferenc utca a Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca között. Ebben az időszakban a 93A jelzésű autóbuszt mindkét irányban elterelik.

A busz a pestszentlőrinci Fedezék utca felé a Hengersor utcáig a menetrend szerinti, majd az Üllői út-Margó Tivadar utca-Bartók Lajos utca-Reviczky Gyula utca-Darányi Ignác utca módosított útvonalon halad. A Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megálló kimarad.

A kőbánya-kispesti metrómegálló felé a Darányi Ignác utcáig változatlan az útvonal, onnan az Üllői út érintésével halad a 93A autóbusz. A Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megállókat nem érinti - olvasható a közleményben.

A BRFK a rendőrség honlapján azt közölte, hogy forgalomkorlátozásra kell számítani Budapest XVIII. és XIX. kerületében.

Azt írták, hogy tilos megállni reggel hét órától este nyolc óráig a Puskás Ferenc utca mindkét oldalán a Hengersor utca és a Vaslemez utca között, valamint a Temető közben.

Szakaszosan, teljes szélességében lezárják délután egy órától este fél hétig a Puskás Ferenc utcát a Hengersor utca és a Temető köz (Vaslemez utca) között; a Csapó utcát a Temető köz és a Darányi Ignác utca között; a Vaslemez utcát a Parázs utca és a Puskás Ferenc utca között; valamint a Temető közt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.