Közlekedés

4 kilométeres a kocsisor - totális dugók fél Budapest körül

Az M5-ös autópálya és az M0-s autóút csomópontjánál csütörtök reggel történt baleset mellett a sztrádán burkolatjavítási munkálatok miatt is korlátozzák a forgalmat.

2015.11.19 11:05MTI

Jelenleg 4 kilométeres a kocsisor - írta az Útinform délelőtt honlapján.

Tájékoztatásuk szerint az M5-ös autópályán Budapest felé a 38-as kilométernél aszfaltoznak, emiatt a külső sávot lezárták.

Emellett az autópálya és az M0-s autóút csomópontjában javítják a burkolatot, ezért csütörtök estig Szeged felől nem lehet elkanyarodni az M0-s autóútra sem az M1-es, sem az M3-as autópálya felé.

Terelőútként az M51-es autóutat jelölték ki, tehát a Szeged felől érkezőknek az M5-ös autópályán a 17-es kilométerig kell továbbmenniük, majd az M51-es autóúton haladva már könnyen elérhető az M0-s autóút - közölte az Útinform, megjegyezve: a javasolt terelőutat sárga táblák is jelzik.

Felidézték továbbá, hogy csütörtök reggel az M0-s autóúton az M1-es autópálya felől az M3-as felé vezető oldalon, közvetlenül az M5-ös csomópontja előtt, a 29-es kilométernél több jármű ütközött össze. Jelenleg csak a leállósáv járható, így már Szigetszentmiklóstól torlódik a forgalom. Az autóutat lezárták, a forgalmat az 51-es főút csomópontjánál leterelik - olvasható az Útinform tájékoztatásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.