Épül a villamoshálózat

Forgalomkorlátozás lépett életbe a budapesti Gyóni Géza téren

Forgalomkorlátozásra kell számítani a fővárosban, a II. kerületi Gyóni Géza téren két hétig a budai fonódó villamoshálózat építése miatt.

2015.11.16 16:59MTI

A tér déli - a Margit híddal párhuzamos - útpályájáról a Lipthay utca felől nem lehet a Bem rakpartra kihajtani, mert útépítés miatt lezárták a rakparti csomópontot. Az Árpád fejedelem útjáról a Margit hídra tartó forgalmat a korlátozás nem érinti, a hídra változatlan módon lehet felhajtani.

A Lipthay utcából a Frankel Leó utca felé a Bodrog utcán keresztül lehet eljutni, amely ideiglenesen egyirányú lett a Frankel Leó utca felé. Az erre közlekedő forgalom segítése érdekében a Bem József tér északi útpályáján a Frankel Leó utca és a Lipthay utca között mindkét irányban haladhatnak az autósok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.