Hajnalban, menetrend szerint

Megindulhat(ott) a vonatközlekedés a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon

Kedd éjfélre befejeződött a mintegy 350 méteres szakaszon leszakadt felsővezeték helyreállítása.

2015.11.11 07:22MTI

Hajnalban már menetrend szerint megindulhat a vonatközlekedés a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasútvonalon, miután megjavították a leszakadt felsővezetéket Nagytétény és Tárnok között - közölte a Mávinform szerdán.

Kedd éjfélre befejeződött a mintegy 350 méteres szakaszon leszakadt felsővezeték helyreállítása - olvasható az MTI-hez is eljuttatott közleményben.

A javítást csak a hálózat feszültségmentesítésével tudták elvégezni, emiatt este nyolc óra után Kelenföld és Martonvásár között mindkét vágányon szünetelt a vonatforgalom és pótlóbuszok szállították az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.