Szörnyű

Sínekre tévedt bivalyokat gázolt egy vonat a Hortobágyon - KÉPEK!

A halastói megálló közelében tévedt a sínekre egy csorda, a vonat három bivalyt ütött el, közülük egy nem élte túl az ütközést, kettő megsérült.

2015.11.09 08:32ma.hu
katasztrofavedelem.hu

Sínekre tévedt bivalyokat gázolt egy vonat a Hortobágyon vasárnapra virradóra. A Hajdú-Bihar megyei Ohat-Pusztakócs területén, a halastói megálló közelében tévedt a sínekre egy csorda, a vonat három bivalyt ütött el, közülük egy nem élte túl az ütközést, kettő megsérült. Ezeket erőgéppel emelték le a sínekről, de később kényszervágásra ítélték az állatokat. A vonaton összesen hárman utaztak, senki nem sérült meg. A műszaki mentést a tiszafüredi hivatásos és az egyeki önkormányzati tűzoltók végezték.

katasztrofavedelem.hu


katasztrofavedelem.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.