Építkezés

Lezárják a budapesti Aranyhegyi út egy szakaszát jövő márciusig

A lezárt területet az autósok az Aranyhegyi - Pomázi úti felüljáró már megépített felhajtóútján keresztül - mintegy 300 méterrel hosszabb útvonalon - tudják kikerülni.

2015.09.29 10:44MTI
A kép csak illusztráció

Építkezés miatt szerdától jövő márciusig lezárják a III. kerületi Aranyhegyi út Aranyvölgy utca és Rozsda utca közötti szakaszát - közölte a Budapesti Közlekedési Központ kedden.

Az Aranyhegyi - Pomázi úti felüljáró építéséhez kapcsolódóan szeptember 30. és 2016. március 1. között megépül az Aranyhegyi út végleges útpályája, ezalatt az érintett szakaszt csak az építési forgalom, illetve az ott lakók járművei használhatják

A lezárt területet az autósok az Aranyhegyi - Pomázi úti felüljáró már megépített felhajtóútján keresztül - mintegy 300 méterrel hosszabb útvonalon - tudják kikerülni. Az építkezés alatt az Aranyvölgy utca a Bécsi út felől, az Aranyhegyi lejtő pedig a Gúla utca felől zsákutca lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.