Teljes útlezárás Szolnok külterületén

Feszítővágó kellett a sérült kiszabadításához

Egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze, az utóbbi jármű egy villanyoszlopot is kidöntött.

2015.09.27 11:45MTI

Többen megsérültek közúti balesetben vasárnap délelőtt Szolnok külterületén a 4-es főút 102-es kilométerszelvényénél, az útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a rendőrség honlapján.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését, a forgalmat mindkét irányból Szolnok belterületén át terelik - áll a police.hu-n.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze, az utóbbi jármű egy villanyoszlopot is kidöntött. Egy beszorult sérültet a szolnoki hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki a járműből. A mentők két sérültet kórházba szállítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.