Felsővezeték

Egy vágányon már járnak a vonatok Kelenföld és Biatorbágy között

A végleges helyreállításig kisebb késésekkel kell számolni Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon.

2015.09.22 07:07MTI

Egy vágányon már közlekednek a vonatok Kelenföld és Biatorbágy között, a MÁV szakemberei öt óra után pár perccel részben helyreállították a vasúti felsővezetéket - közölte a Mávinform kedd reggel.

A Mávinform korábban arról tájékoztatott, hogy vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Kelenföld és Biatorbágy között várhatóan reggel hat óráig. A végleges helyreállításig kisebb késésekkel kell számolni Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon.

Kedden hajnali 3 óra 15 perctől Budaörs és Biatorbágy között mindkét pályán, továbbá Budaörs állomáson a vasúti felsővezeték-rendszerben nem volt áram, mert egy arra közlekedő tehervonat megrongálta a tartozékokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.