Hétfőtől péntekig

Vágányzár lesz a dél-balatoni vasútvonalon

Vágányzár lesz a dél-balatoni vasútvonalon, vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat Szabadbattyán és Szántód-Kőröshegy között jövő hétfőtől péntekig.

2015.09.04 19:35MTI

Ezt követően jövő szombattól a következő két hétben, szeptember 26-áig Lepsény és Szántód-Kőröshegy között lesz vágányzár - olvasható a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleményében.

Hozzátették: október 5-e és 21-e között hat éjszakán is vágányzár korlátozza a vasúti forgalmat, ez azonban nem érinti a személyszállító vonatok nagy részét.

A kivitelező a vágányzári időszakok alatt végzi el a többi között a második vágány biztosítóberendezéséhez kapcsolódó munkákat. A beruházás október végén fejeződik be, de a balatonvilágosi Aligai úti aluljáró és a közúti átjáró szeptember végére elkészül - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.