Túraautó-vb

Michelisz második az első futamon Japánban, összetettben negyedik

A magyar versenyző a szombati időmérő edzést megnyerte, így a pole pozícióból vágott neki a futamnak, de nem kapta el jól a rajtot.

2015.09.13 13:15MTI

Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport pilótája a második helyen ért célba a túraautó-világbajnokság Japánban rendezett fordulójának vasárnapi első futamán.

A magyar versenyző a szombati időmérő edzést megnyerte, így a pole pozícióból vágott neki a futamnak, de - a csapat közleménye szerint - nem kapta el jól a rajtot, s már az első kanyarban második volt.

A Honda Civic-kel versenyző Michelisz a leintésig megtartotta ezt a pozíciót, s bár a második futamot műszaki hiba miatt nem tudta befejezni, az összetett pontversenyben így is feljött a negyedik helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.