És lesz még másutt is korlátozás

Lezárták az M2-es autóutat Dunakeszi és Göd között - ne menjen a környékre se egy jó ideig

Az M2-es kétszer kétsávossá tétele, illetve a kivitelezési tervek elkészítése érdekében burkolatfúrásokat végeznek, valamint felmérik a teljes pályaszerkezet állapotát.

2015.04.08 17:40MTI

Az M2-es fejlesztésének előkészítő munkálatai miatt mindkét irányban teljes szélességében lezárták az autóút Dunakeszi és Göd közötti szakaszát szerdán néhány órára - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor elmondta, hogy az M2-es kétszer kétsávossá tétele, illetve a kivitelezési tervek elkészítése érdekében burkolatfúrásokat végeznek, valamint felmérik a teljes pályaszerkezet állapotát. A délelőtt 10 és délután 3 óra között érvényben lévő korlátozás idejére a forgalmat a 2-es főútra terelik, ahol kikapcsolják a jelzőlámpákat a zavartalanabb haladás elősegítésére.

Hasonló korlátozásra számíthatnak az autósok - az időjárás függvényében - még a héten az M2-es gödi és sződligeti, valamint sződligeti és Vác-déli csomópontjai között is - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.