Zalakomárnál történt a baleset

Kamionbaleset miatt lezárták az M7-es autópályát

A baleset vasárnap hajnali egy óra körül történt, amikor egyelőre tisztázatlan okból a teherautó a szalagkorlátnak ütközött, onnan a vízelvezető árokba csapódott, pótkocsija pedig felborult.

2015.03.29 10:08MTI

Műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárják vasárnap 10 órától az M7-es autópályát a 194-es kilométer közelében, ahol hajnalban felborult egy bárányokat szállító teherautó pótkocsija - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset vasárnap hajnali egy óra körül történt, amikor egyelőre tisztázatlan okból a teherautó a szalagkorlátnak ütközött, onnan a vízelvezető árokba csapódott, pótkocsija pedig felborult. A Nagykanizsa felé vezető oldalon, Zalakomár közelében, a 193-as és 194-es kilométer között történt a baleset.

Személyi sérüléssel nem járt a baleset, de a rakományként szállított bárányok csaknem fele a helyszínen elpusztult.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a jármű mintegy 500 bárányt szállított.

A műszaki mentés miatt 10 órától teljes szélességében lezárják a rendőrök az autópálya érintett útszakaszát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.