Védőkerítésnek repült az autó

Tragikus baleset a Nürburgringen: meghalt egy néző

Az egyik versenyző autója a levegőbe emelkedett, pördült egyet és a nézőket védő kerítésnek csapódott.

2015.03.28 19:27ma.hu
Forrás: YouTube

Egy néző meghalt, többen pedig megsérültek, amikor a VLN autó gyorsasági sorozat egyik állomásán egy autó a védőkerítésnek repült adta hírül az Origo.

A világ egyik legveszélyesebb versenypályáján, a Nürburgringen Jann Mardenborough Nissan GT-R NISMO GT3 típusú autója a levegőbe emelkedett, pördült egyet és a nézőket védő kerítésnek csapódott.

A pilóta szinte sértetlenül szállt ki az autóból, ám a kerítés nem tudta megvédeni a szurkolókat, akik közül egy meghalt, négyüket pedig súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak. A futamot azonnal leállították.

Itt nézhet még több képet >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.