BKK

A Futár már tudja: péntektől Újbudáról jár az 1-es villamos

A BKK Futáron közzétett menetrend szerint pénteken délben az 1-es villamos már a Fehérvári úti végállomásról indul.

2015.03.18 09:47ma.hu
Forrás: Youtube

Egyelőre még hivatalos tájékoztató nem érkezett az ügyben, de a BKK Futáron az 1-es villamosnál az az információ szerepel, hogy pénteken, vagyis március 20-án már a Fehérvári úttól közlekedik - írja a portfolio.hu. Az első járat indulási időpontja 12 óra 9 perc.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság még februárban adta ki az engedélyt az 1-es villamos Rákóczi-hídon átvezetett és meghosszabbított szakaszára a korlátozott szolgáltatási szintű, utasforgalom nélküli közlekedés megkezdéséhez. Ez a villamosvezetők oktatásával kezdődött meg a vonal új szakaszán 2015. február 27-én. Azóta várunk arra, hogy a vonalon valóban megindulhasson az utasforgalom, melyhez úgy tűnik már csak pár napra van szükség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.